ΓΑΜΟΣ
Η πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής σας

CATERING ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο γάμος σας, αυτή η σημαντική ημέρα θα μείνει αξέχαστη σε εσάς και τους καλεσμένους σας χάρη στην εμφάνισή σας, στα λουλούδια, τα χαμόγελα αλλά και χάρη στις γεύσεις του Nostos.

Πείτε μας τις προτιμήσεις σας και ακούστε τις προτάσεις μας. Δημιουργήστε μαζί μας το δικό σας μοναδικό μενού, με έμπνευση, αφθονία και κομψότητα.

Συνδυάστε το μενού με εξαιρετικά κρασιά, στήστε ένα cocktail bar που όλοι θα εκτιμήσουν, απολαύστε το περιποιητικό service του προσωπικού μας.

Αυτή την ημέρα, η πολύτιμη, ανάμνηση θα συνοδεύεται από την ξεχωριστή γεύση!

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

+30 26610 47714

ΔΕ-ΠΑ 09.00-16.00

2ο χλμ Εθνικής Λευκίμμης
Κέρκυρα, Corfu

ΧΩΡΟΙ

ΑΙΘΟΥΣΑ

Ο Nostos διαθέτει αίθουσα χωρητικότητας 250 ατόμων για διοργάνωση συνεδρίων, events, παρουσίασης βιβλίων και άλλων εκδηλώσεων.

ΚΗΠΟΣ

Ο κήπος του Nostos έχει διαμορφωθεί ειδικά για ιδιωτικές εκδηλώσεις όπως γάμοι, βαπτίσεις, γιορτές χωρητικότητας έως 250 ατόμων.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ

Σάλες πολυτελών ξενοδοχείων, κτήματα, αλλά και μια αμμουδιά ή ο περιβάλλων χώρος μιας εκκλησίας ή όποιος χώρος εσείς επιθυμείτε να φιλοξενήσει την εκδήλωσή σας, αποτελούν για τον Nostos το πλαίσιο μέσα στο οποίο υπόσχεται να εκπλήξει με τις γεύσεις του, τους καλεσμένους σας και εσάς!