ΓΛΥΚΑ

MARIE’S SWEETS

Τα γλυκά της μαμάς

H Μαρί είναι η μία από τους δυο δημιουργούς του Nostos. Τα γλυκά που έφτιαξε για το πρώτο κατάστημα Nostos, στην παραδοσιακή «Πλακάδα του Αγίου», θυμίζουν τα γλυκά κάθε μαμάς. Είναι φτιαγμένα με παραδοσιακά υλικά και σπιτικές συνταγές. Η Μαρί συνεχίζει να τα φτιάχνει απαράλλαχτα σήμερα για τα τρία νέα καταστήματα Nostos, δημιουργώντας νέες γλυκές αναμνήσεις.

ΠΑΓΩΤΟ

Αγάπη που λιώνει

Για όποια γεύση και αν φανταστείτε, υπάρχει μια μπάλα χειροποίητου παγωτού  Nostos φτιαγμένη από φρέσκο ελληνικό γάλα και πρώτες ύλες ανώτερης ποιότητας.

Σερβίρεται σε βάφλα, σε κρέπα ή σε χειροποίητη μαρέγκα. Μπορείτε να το πάρετε και σε συσκευασία για το σπίτι.

 

glyka6

ΓΛΥΚΑ & ΤΟΥΡΤΕΣ

Ένας γλυκός κόσμος

Μια νουγκατίνα, μια τάρτα φρούτου ή ένα αμερικανικό cupcake;

Αγαπημένα γλυκά της κλασσικής ζαχαροπλαστικής, τούρτες, δημιουργικά γλυκά,  funky γλυκίσματα, όλα παρασκευάζονται καθημερινά στον Nostos με φρέσκα, επιλεγμένα υλικά.

Κάθε γεύση μπορεί να γίνει τούρτα για τα γενέθλια, τη βάπτιση, τον γάμο και κάθε σημαντική στιγμή.

glyka3

ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ

Χίλιες και μια νύχτες

Καθένα κλείνει μέσα του μια ιστορία ανάμνησης από την Ανατολή. Τα σιροπιαστά του Nostos φτιάχνονται με φρέσκο βούτυρο από παραδοσιακό αθηναϊκό βουτυροκομείο. Μυρωδάτα και τραγανά μέσα στο πλούσιο παραδοσιακό τους σιρόπι, διηγούνται μακρινές ιστορίες γλυκιάς απόλαυσης σε κάθε μπουκιά.

ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Η σοκολάτα είναι ευτυχία που τρώγεται

Η σοκολάτα είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση. Στο Nostos, την αντιμετωπίζουμε ως πολύτιμη αξία. Τα σοκολατένια κοσμήματα του Nostos σε πάνω από 25 διαφορετικές γεύσεις φτιάχνονται από βελγική σοκολάτα Callebaut πλημμυρίζοντας το στόμα με την λεπτή τους γεύση.

 

PRALINES

Η καταγωγή των χειροποίητων πραλινών του Nostos εξασφαλίζει την υψηλή τους ποιότητα. Φτάνουν από το Βέλγιο, αποτελώντας την φίνα πολυτέλεια που λατρεύουμε να χαρίζουμε στους αγαπημένους μας και τον εαυτό μας.

glyka5

ΔΙΑΙΤΗΣ

Γλυκά για όλους

Εάν είστε σε δίαιτα ή ειδική διατροφή ο Nostos παρασκευάζει λαχταριστά προϊόντα με stevia, με πίτουρο βρώμης και μαρμελάδες χωρίς ζάχαρη.